در این فیلم کوتاه سعید قنبری دمساز درباره گردش نادرست اسناد و اطلاعات در شرکتها توضیح می دهد. عدم رفع این مشکلات زمان زیادی از پرسنل می گیرد و باعث کندی در انجام امور می گردد.
- صفحه اصلی
- خدمات ما
- فروشگاه
- نرم افزارهای حسابداری
- نرم افزار واسط سامانه مودیان
- نرم افزارهای حسابداری سپیدار
- نرم افزارهای حسابداری آسان
- نرم افزار حسابداری آسان
- نرم افزار حسابداری و انبارداری آسان
- نرم افزار حسابداری شرکتی آسان
- نرم افزار حسابداری آسان (نسخه سرور)
- نرم افزار حسابداری و انبارداری آسان (سرور)
- نرم افزار حسابداری شرکتی آسان (نسخه سرور)
- نرم افزار حقوق و مزایای آسان
- نرم افزار انبارداری آسان (نسخه سرور)
- نرم افزار حقوق و مزایا و حضور و غیاب آسان
- نرم افزار دیسکت بیمه و مالیات آسان
- نرم افزار حضور و غیاب آسان
- نرم افزار فاکتور آسان
- نرم افزار مدیریت چک آسان
- نرم افزار انبارداری آسان
- نرم افزار صندوق وام آسان
- نرم افزار ثبت سفارش آسان
- کتاب الکترونیکی
- کتاب چاپی
- فیلم آموزشی
- دوره آموزشی
- سایر محصولات و خدمات
- نرم افزارهای حسابداری
- مقاله ها
- دانلودها
- درباره ما
✕
- صفحه اصلی
- خدمات ما
- فروشگاه
- نرم افزارهای حسابداری
- نرم افزار واسط سامانه مودیان
- نرم افزارهای حسابداری سپیدار
- نرم افزارهای حسابداری آسان
- نرم افزار حسابداری آسان
- نرم افزار حسابداری و انبارداری آسان
- نرم افزار حسابداری شرکتی آسان
- نرم افزار حسابداری آسان (نسخه سرور)
- نرم افزار حسابداری و انبارداری آسان (سرور)
- نرم افزار حسابداری شرکتی آسان (نسخه سرور)
- نرم افزار حقوق و مزایای آسان
- نرم افزار انبارداری آسان (نسخه سرور)
- نرم افزار حقوق و مزایا و حضور و غیاب آسان
- نرم افزار دیسکت بیمه و مالیات آسان
- نرم افزار حضور و غیاب آسان
- نرم افزار فاکتور آسان
- نرم افزار مدیریت چک آسان
- نرم افزار انبارداری آسان
- نرم افزار صندوق وام آسان
- نرم افزار ثبت سفارش آسان
- کتاب الکترونیکی
- کتاب چاپی
- فیلم آموزشی
- دوره آموزشی
- سایر محصولات و خدمات
- نرم افزارهای حسابداری
- مقاله ها
- دانلودها
- درباره ما
بسیار مفید بود.متشکرم
ممنون از اینکه نظر دادید و خوشحالیم که برای شما مفید بوده است.موفق باشید
با تشکر از شما، در انتخاب نوع حساب کمی دقت کنید
با سپاس از نظر شما. لطفا توضیح بیشتر ارائه دهید.
بسیارخوب بود ولی توضیح بیشتری بدهید
از لطف شما سپاسگزاریم. در مقالات جدید توضیحات بیشتری ارائه می شود.
سلام بسیار از لطف شما ممنونم .مطالب بسیار عالی هست.اگر در خصوص نحوه ی سند زدن هم مطلبی را قرار دهید سپاسگذارم.مجدد از زحمات شما عزیزان نهایت قدر دانی را دارم
سلام و سپاس فراوان از شما و خوشحالیم که مطالب سایت مورد قبول واقع شده است. در مقالات جدید سایت درخواست شما حتما انجام می شود.
ببخشیدچرابابت فروش هزینه حقوق ودستمزدبدهکارشد؟؟؟؟؟؟
بابت فروش انجام شده، حساب های نقد و بانک مجموعا به مبلغ ۲۱/۵۰۰/۰۰۰ ریال بدهکار شده است.در طرف مقابل حساب نقد و بانک به مبلغ ۱۳/۰۰۰/۰۰۰ ریال بابت هزینه حقوق بستانکار شده است.
عالی هست
آقای توسلی عزیز ممنون از پیام شما. موفق باشید.
طریقه زدن سند بن چگونه است
در ثبت صند حقوق، حق بن به همراه سایر هزینه های مرتبط با حقوق از جمله هزینه حقوق، حق مسکن، حق ماموریت، اضافه کار و حق بیمه سهم کارفرما بدهکار و در مقابل حساب بیمه تامین اجتماعی، مالیات حقوق پرداختنی و حقوق پرداختنی بستانکار می گردد.
سلام اگر مبلغ بدهکار و بستانکار در جمع آخر یکی نباشند چطور باید در سند وارد کنم
با سلام. در هر سند حسابداری حتما باید طرف بدهکار و بستانکار با هم برابر باشند. در صورتی که در سند شما طرف بدهکار و بستانکار برابر نیستند، در شناسایی، تحلیل و یا مبلغ اشتباه وجود دارد.
در سند حسابداری مبلغ جز در چه مواردی به کار می رود؟
سرفصل جز به سطح بعد از حساب های معین گفته می شود. از این مورد در مواردی استفاده می شود که نیاز به تفکیک و گزارش دقیق تر از حساب ها وجود داشته باشد. در مثال زیر حساب ها به ترتیب کل، معین، جز و تفصیلی می باشند: موجودی نقد و بانک – موجودی بانک – بانک های ریالی – حساب جاری شماره 123 بانک ملت شعبه ابن سینا
سلام. ببخشید اینکه آیتم ها با چه منطقی در ستون بدهکار و بستانکار قرار میگیرند گیج کننده است. چطور بدانیم باید مورد را در ستون بد وترد کنیم یا بس. ممنون از توضیحات خوب شما
با سلام خدمت شما. پیشنهاد می کنیم مقالات بخش مقدماتی سایت را مطالعه کنید به خصوص مقالات: ماهیت حساب چیست و آموزش ثبت سند حسابداری. موفق باشید
ممنون از اطلاعاتتون اینا برام قابل فهمه ولی بازم نتونستین راهنماییم کنید اینارو میدونستم دنبال ی چیز جدید بودم که بتونم از تو سندام پیداش کنم تشششششششششششششششکر
تا جایی که ما اطلاع داریم در خصوص سند مرکب موضوع یا بحث جدیدی مطرح نشده و موارد ذکر شده توضیح کامل آن می باشد. به هر حال عذر خواهی می کنیم اگر مشکل شما حل نشد. موفق و شاد باشید.
سند مرکب و روزانه چه فرقی باهم دارند؟
به سندی که همه رویدادهای مالی طی روز در آن ثبت شده است سند روزانه گفته می شود اما سند مرکب سندی است که تعداد آرتیکل های آن بیش از یک بدهکار یا بستانکار باشد و ممکن است مربوط به فقط یک مورد باشد و همچنین ممکن است سند روزانه سند مرکب هم باشد یعنی تعداد آرتیکل های آن بیش از دو مورد باشد.
از کجا بفهمم کدوما مرکب؟
لطفا به طور کامل متن مقاله رو مطالعه کنید.
سلام با تشکر از توضیحاتتون. میشه لطفا به همین زبان ساده خودتون مطالبی در مورد اظهارنامه مالیاتی اشخاص حقوقی و حقیقی توضیح دهید. ممنون
با سلام و سپاس از شما.مطالب گوناگونی در ارتباط با مالیات در بخش مقالات مالیاتی سایت موجود می باشد که به مرور زمان مقالات بیشتری هم ارائه خواهد شد.پیشنهاد می کنیم مقالات بخش مالیاتی را به دقت مطالعه نمایید. موفق باشید.
سلام میخواستم بودنم برای هر روز باید یک سند وجود داشته باشه یا میشه چندتاشماره سند برای یک روز زد؟ممنون از مطالبتون.
سلام. محدودیتی از نظر تعداد ثبت سند در یک روز وجود ندارد ولی به صورت کلی هرچه تعداد سند کمتری در هر روز صادر شود بهتر است به ویژه در زمان ثبت اسناد حسابداری در دفتر روزنامه و همینطور مصرف کاغذ کمتر برای حفاظت از محیط زیست.موفق باشید
آقا ثبت دومت اشتباس
با سلام. از اینکه با دقت مطالب سایت حساب آموز را مطالعه می کنید از شما سپاسگزاریم. لطفا مورد اشتباه را اعلام فرمایید. در سند دوم بانک به دلیل واریز مبلغ 7/000/000 ریال بابت فروش نقدی و 3/000/000 ریال بابت واریز مشتریان قبلی جمعا به مبلغ 10/000/000 ریال بدهکار شده است.
ببخشید این فرم سند کامپیتوری که گفتین رو باید توی اکسل طراحی کرد یا برنامه خاصی داره؟
سلام وقت بخیر. مورد ذکر شده به صورت پیش فرض در نرم افزارهای حسابداری وجود دارد. در برخی از نرم افزارها هم امکان ایجاد تغییرات و طراحی سند مطابق نیاز خریدار در نظر گرفته شده است.
سلام.یه کمک میخواستم از شما شرکت نوپایی دارم فعلا شرایط طوری هست حسابدارنمیتونم داشته باشم برای من هفته ایی دو سه کامیون بار میاد بصورت نسیه درطول هفته از فروش پولش رو صاف میکنم برگه حسابداری برایش چطور بکشم
سلام خدمت شما. دوست عزیز پیشنهاد من به شما این است که امور مالی خود را به حسابداری که تجربه کافی دارد بسپارید. با وجود مسائل مالیاتی و بیمه ای مبلغی که برای حسابدار پرداخت خواهید کرد می تواند جلوی بروز مشکلات زیادی را بگیرد. بدهی مالیات و بیمه و جرائم مربوط به آن، مشکل در حساب و کتاب با مشتریان یا فروشندگان و … از جمله مشکلاتی است که در نبود حسابدار به وجود خواهد آمد و گاهی ممکن است منجر به توقف فعالیت شما شود. اما اگر اصرار دارید که امور مالی را خودتان انجام دهید پیشنهاد می کنم در دوره حسابداری شرکت کنید و حداقل کتاب اصول حسابداری ( 1) ترجمه و اقتباس استاد ایرج نوروش را که توسط انتشارات صفار چاپ شده خریداری و مطالعه کنید. موفق باشید.
باسلام ووقت بخیر
دو تا سوال داشتم از خدمتتون. اول اینکه با توجه به تعداد زیاد رویداد مالی یک شرکت،اگر بخواهیم چندین سند را همزمان ثبت کنیم حداکثر تا چند روز میتوانیم ان سند را باز نگه داشته و سپس در اخرین روز همه ی اسناد را یکجاثبت کنیم؟
دوم اینکه سود یا زیان انباشته در پایان سال را چگونه میتوان در سال مالی بعد مستهلک نمود تا مبلغ ان هرساله به میزان قابل توجهی افزایش یا کاهش نیابد؟
باتشکر از سایت بسیار مفید و راهنماییتان
دورد بر شما
از نظر قوانین مالیاتی رویدادهای هر روز باید در روز وقوع ثبت شود اما به توجه به اینکه معمولا رسیدگی مالیاتی بعد از پایان سال انجام می شود در برخی از شرکت ها رویدادها با تاخیر ثبت می شود که کار درستی نیست. بهترین کار این است که ثبتهای هر روز در همان روز وقوع ثبت شود.
در صورت وجود زیان، حساب سود (زیان) انباشته باید با سودهای سال بعد مستهلک شود. در صورت وجود سود، باید بعد از کسر اندوخته قانونی و سایر اندوخته های احتیاطی، سود بین سهامداران تقسیم شود.
باسلام
درمورد ثبت روزانه هر رویداد در لحظه وقوع اگاهی کامل دارم ولی منظور من از طرح این سوال این بود که بجای اینکه مثلا چند فاکتور متفاوت در هر روز چندین سند زده شود،فقط یک سند مثلا برای فاکتورهای از اول برج بهمن تا دهم بهمن ماه یکجا تحت عنوان یک سند زده شود . ایا میتوانیم مثلا فاکتوری که تاریخش یکم بهمن ماه هست را دهم بهمن سند بزنیم؟چون طبق گفته ی یکی از ممیزهای مالیاتی میتوانم هر ده روز فاکتورها را جمع کنم و روز دهم برای همه انها فقط یک سند مرکب بزنم.این روش بنظر شما مطابق با اصول حسابداری هس یا نه
در مورد سوال دومم اگر لطف کنید همراه با یک مثال نحوه ثبت سند تقسیم سود بین سهامداران رو توضیح بدین ممنون میشم.
دوست عزیر تجمیع اسناد به شکلی که ممیز محترم مالیاتی عنوان کرده فقط برای نوشتن دفتر روزنامه می باشد و شما نمی توانید در اسناد روزانه خود به این صورت عمل کنید. برای نوشتن دفتر روزنامه به صورت تجمیعی شما باید تراز 10 روزه حسابها را در سطح کل تهیه کنید و آن را در دفتر روزنامه بنویسید. این نوع ثبت به صورت کامل در فیلم آموزش قدم به قدم دفاتر قانونی توضیح داده شده است. در خصوص تقسیم سود هم مقاله مفصلی تهیه و در سایت قرار می دهیم.